donderdag 31 oktober 2013

Jan Boskamp - 'Geen gezeik' kopen en review

Jan Boskamp heeft onlangs zijn boek 'Geen gezeik' uitgebracht; lees hier hoe je 'Geen gezeik' van Jan Boskamp kunt kopen en lees hier reviews over dit boek.

Koop 'Geen gezeik' van Jan Boskamp

Over het boek 'Geen gezeik' - review

Jan Boskamp - een ex-feyenoorder die op jonge leeftijd bij Feyenoord een contractje aangeboden kreeg - heeft onlangs een boek uitgebracht. De literatuur wereld werd op haar kop gezet, doordat het boek van Jan Boskamp meer succes kreeg dan verwacht. Vooral een grote groep Voetbal Internation fans heeft dit succes hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt.

Jan Boskamp heeft met het uitbrengen van zijn boek 'Geen gezeik' een kijkje gegeven in zijn leven. Men kent hem bij voetballiefhebber als een 'knuffelbeer' met 'losse handjes' en dat was vroeger ook al zo; hier schrijft hij in z'n boek ook nadrukkelijk over. Het boek gaat over het leven van Jan Boskamp, maar het boek is geschreven door Wim de Bock.

Dit boek beschrijft hoe Jan Boskamp van straatschoffie opgroeit tot een bekend man. Maar hij blijft zichzelf ondanks zijn reputatie..

Dit boek is een echte aanrader voor de levensgenieter en de voetballiefhebber!

 Specificaties


  • Nederlands
  • 291 pagina's
  • Vi Boeken
  • september 2013
Hieronder (in de reacties) kunt u uw mening over het boek 'Geen gezeik' achterlaten.


1 opmerking:

  1. Wat vindt jij van dit product? Wat vindt jij van deze review? Laat hier je meningen en ervaringen over deze review/ product achter. Alvast bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen