vrijdag 1 november 2013

Battlefield 4: kopen en review door Electronic Arts

Lees hier een review over Battlefield 4 en lees hoe u dit product kunt kopen. 

Battlefield 4 is sinds oktober dit jaar uit; de game is een 'must' onder gamers en heeft al een hoop goede kritieken gehad. U kunt Battlefield 4 natuurlijk via bol.com kopen;

Battlefield 4 kopen - Electronic Arts

Review Battlefield 4 - Electronic Arts

Battlefield 4 is een shooter game die iedereen die van schietspellen houdt, met plezier speelt. Het is een first person game, die zich vooral typeert door de mooie graphics. Battlefield 4 is altijd in een strijd met Call of Duty en ze proberen de nieuwe games ook bij iedere nieuwe release enorm te verbeteren; dit is bij Battlefield 4 enorm goed gebeurd. Battlefield 4 zit vol met voertuigen die je kunt gebruiken om over het land te reizen. Op het vlak voertuigen en graphics heeft de Battlefield serie een streepje voor op Call of Duty. Battlefield 4 heeft op bol.com (waar het een 'bestseller' is) laten blijken dat dit spel enorm populair is: ik raad het iedere game liefhebber aan!

Specificaties Battlefield 4


  • Fanatieke gamer
  • First Person
  • oktober 2013
U kunt hieronder (in de reacties) uw mening over dit product achterlaten.


1 opmerking:

  1. Wat vindt jij van dit product? Wat vindt jij van deze review? Laat hier je meningen en ervaringen over deze review/ product achter. Alvast bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen