vrijdag 1 november 2013

Kopen en review: Acer Aspire Chromebook C710-B847CII

Lees hier een review over de Acer Aspire Chromebook C710-B847CII
en lees hoe u dit product kunt kopen.

Kopen: Acer Aspire Chromebook C710-B847CII 

De Acer Aspire Chromebook is niet een normale windows laptop, maar een apart type laptop. Dit type laptops is vergelijkbaarder met tablets; je downloadt namelijk programma's vanuit de Chrome Store. Klik hieronder op de link om de Acer Aspire Chromebook C710-B847CII te kopen:

Koop hier de Aces Aspire Chromebook!

Review: Acer Aspire Chromebook C710-B847CII 

De Acer Aspire Chromebook behoort niet tot de normale groep laptops; het besturingssysteem is namelijk totaal anders. De Acer Aspire Chromebook is binnen een mum van tijd opgestart; daarna kunt u inloggen op uw google account en verschijnt het keuzescherm. Hier kunt u kiezen wat u wilt doen; u kunt een document maken (wat overigens allemaal in de 'cloud' gaat) of u kunt applicaties uit de Chrome store downloaden. Voor mensen die niet bekent zijn met het Google besturingssysteem kan de Acer Aspire Chromebook even wennen zijn, maar als je met het apparaat om kan gaan, is het een geweldig slim apparaat. Chromebooks typeren zich door: 
  • De lange accuduur
  • Het snelle gebruik
  • Het korte opstarten
  • Het gebruik van het Chrome besturingssysteem
  • De lage prijs
Ik raad de Acer Aspire Chromebook aan voor iedereen die een beetje om kan gaan met laptops en een laptop voor een niet al te hoge prijs wilt kopen!

U kunt hieronder (in de reacties) uw mening over dit product achterlaten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten