zaterdag 7 december 2013

"Macédes Cyrus Antraciet met rechter hoekbank" kopen en review

Macédes Cyrus - Hoekbank Rechts - Antraciet: review, specificaties, kopen (prijs) en beoordelingen

Lees hier mijn review (recensie) over deze Macédes Cyrus Antraciete bank (met hoekbank) en lees hoe je het product online kunt kopen. Daarnaast leest u over specificaties, beoordelingen en mijn mening over het product! Natuurlijk kun je je mening over dit artikel in een reactie (onderaan de pagina) achterlaten.

Kopen: Macédes Cyrus Antraciete bank 

Je kan dit product via een online webshop kopen, als je geïnteresseerd bent, kunt u hieronder op het linkje klikken (hier kan je het product ook bestellen als je wilt):

Macédes Cyrus Antraciete bank hier kopen!

Review/specificatie: Macédes Cyrus Antraciete bank (met hoekbank)

Deze Macédes Cyrus bank heeft een zeer uitgesproken naam, waar je zo u tegen zou zeggen. Dit is geheel tegenstrijdig met de eenvoud van deze bank. Het is opmerkelijk hoe deze bank opgebouwd is; het is een zeer grote bank met aan de rechter kant een leuk hoekbankje waar een kind (als god in Frankrijk) zo op kan liggen! Daarnaast is het ook zo dat deze bank een zekere aanwinst is voor het interieur van uw huis. 

Specificaties:

Merk: Macédes
  • Stof
  • 277 x 93 x 82 x 55 cm (lxbxhxd)
  • Hoek rechts
Prijs en beoordeling door de consumenten van bol.com

Prijs: 699 €
Beoordeling: - sterren door bol.com (gebruikers)

Macédes Cyrus - Hoekbank Rechts - Antraciet U kunt hieronder (in de reacties) uw mening achterlaten. Hiernaast is een afbeelding te zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten